Araldite
HU1311

Contact

Descarcari:

Library:

Aplications:

Agomet F 310 A / B este un adeziv metacrilat reactiv pentru lipirea metalelor și a materialelor plastice precum oțel, aluminiu, cupru, alamă, titan, magneziu și aliajele lor / ferite / materiale plastice precum ABS, polistiren, PVC rigid, policarbonat, oxid de polifenilen, mulaje din poliester etc.

Features:

Agomet AB 310 F Vâscozitate la 23 °C: Partea A: aproximativ 18 Pas / Componenta B: aproximativ 20 Pa / s Densitate aproximativ 1,0

Property:

Agomet F 310 AB este un adeziv reactiv pentru lipirea metalelor și materialelor plastice. Adezivul se curăță rapid la temperatura camerei, procedând astfel rapid la prelucrarea pieselor. Durata de lucru este de aproximativ 9-11 minute. Ansamblurile pot fi manipulate deja după 15-20 de minute (întărirea la temperatura mediului). Puterea finală este atinsă după aproximativ 2 ore. Îmbinările realizate cu Agomet F 310 AB au rezistențe la forfecare la tracțiune foarte bune și rezistență la decojire, precum și o rezistență foarte bună la temperaturi de la -40 până la +130 °C.