Despre noi

Cu peste 20 de ani de experiență în industrie, Sigerom distribuie doar cele mai profesioniste substanțe chimice de specialitate. Suntem în postura de a satisface nevoile pieței, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate, produsele noastre profesionale atingând perfecțiunea indiferent de dificultatea cerințelor clienților noștri. Cu produsele Sigerom, oferim profunzimea chimiei, structurată conform a cinci dimensiuni: lubrifiere specială, lipire și etanșare, protecție electrică și electronică, compozite, modele și mulaje.

Reprezentând interesele celor mai mari actori din lume, ambiția noastră este să depășim câmpul posibilităților oferind produse chimice de specialitate de pe cea mai impunătoare piață. Contribuția noastră se bazează pe trei principii fundamentale: o calitate ireproșabilă a serviciului, o ofertă inovatoare și valoarea suplimentară imprimată de procesul nostru de consultanță, care nu se limitează doar la produse.

Sigerom publică regulat ghiduri de selecție specializate pe diferite sectoare de activitate, precum și în diferite chimii/tehnologii. Acest ghid de selecție pentru produse de protecție electrică și electronică este destinat să vă ajute pentru a alege produsele potrivite deja acreditate în cadrul industriei. Experții noștri tehnici vă pot oferi ajutorul adaptat cerințelor voastre.

La Sigerom, suntem mândri să vă sprijinim succesul.