CRC®
CRC10732
Produs nou

Descarcari:

Library:

Aplications:

Permite detectarea scurgerilor în conductele și instalațiile de gaz. Detectează și localizează rapid și în mod sigur scurgerile de gaz în sistemele sub presiune formând bule de aer foarte vizibile. Poate fi utilizat la detectarea de gaz natural, propan, butan, acetilenă, GPL, azot, dioxid de carbon, aer comprimat, agenți frigorifici, oxigen și alte tipuri de gaze. Compatibil cu metale și materiale plastice. Biodegradabil conform OCDE 301B: 31%.

Features:

Detector de gaze pe bază de apă . Îndeplinește cerințele EN 14291 și DVGW (Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfaches) numărul de înregistrare NG-5170AS0069. CRC ECO Leak Finder detectează scurgerile de gaz în conductele sub presiune și în sistemele s

Property:

Aprobat DVGW conform DIN EN 14291: NG5170AS0069 / Îndeplinește cerințele MIL-L-25567 pentru compatibilitatea cu oxigenul / Formulare stabilă din spumă / Non coroziv / Sigur pe toate suprafețele metalice, nu se colorează / Supapă de pulverizare convenabilă la 360 ° (inclusiv poziția inversată) pentru aerosoli.