CRC®
CRC20240
Produs nou

Descarcari:

Library:

Aplications:

Lac de protecție exfoliabil pentru material/suprafete netede ( non-poroase ) . CRC Peel Off arata ca o pelicula compacta care poate fi decojită după o perioadă de uscare de aproximativ 15 minute. Protecția metalelor și a suprafețelor lustruite în timpul fabricării, asamblării, transportului și depozitării. Protecția sculelor și matrițelor în perioadele de inactivitate. Protecția diferitelor suprafețe pentru stropitori de vopsea, mascare temporară.

Features:

Culoare rosie. Ușor de îndepărtat, CRC Peel Off va forma un strat de protecție flexibil. Pelicula subțire omogenă și neporoasă va proteja piesele împotriva umidității, coroziunii și a altor influențe meteorologice. Ideal pentru protecție intermediară în t

Property:

Aspect: pelicula solida flexibila / Culoare: roșie / Elasticitate: elasticitate ridicată / Stabilizatori: rezistență ridicată la UV și termică / Plastifianți: nu migrează / Etanșeitate: acoperirea rezistă 10 zile la 95% RH - 25 ° C / Sare Rezistență la pulverizare:> 350 ore / Solubilitate: hidrocarburi, substanțe aromatice și cetone.