În lumea inovației, există povești care ies în evidență ca adevărate legende, iar această poveste a lui Alfred Sonntag, fondatorul nostru, este una dintre ele. Este o poveste care demonstrează capacitățile incredibile de lubrifiere ale disulfurului de molibden (MoS2) și cum a transformat o situație potențial dezastroasă într-o demonstrație remarcabilă a magiei sale.

Experiența lui Alfred Sonntag a fost departe de a fi una obișnuită. A decis să golească complet uleiul, care, menționăm, conținea o mică cantitate din fidelul nostru MOLYKOTE®, din carterul mașinii sale. Apoi, a făcut ceva neașteptat - a luat mașina respectivă la o plimbare, parcurgând mai multe mile fără ulei în motor. Rezultatul? Niciun daune, nicio problemă a motorului, doar o cursă lină.

Dar aici stă cu adevărat magia: în timp ce uleiul dispăruse, MOLYKOTE® a rămas. A acoperit părțile mobile vitale ale mașinii, asigurându-se că acestea continuă să funcționeze fără probleme, evitând orice daune.

Această poveste remarcabilă a avut loc acum 75 de ani, iar călătoria noastră de la aceste începuturi modeste în MoS2 a fost departe de a fi una obișnuită. Angajamentul nostru față de inovația în lubrifiere și experiența noastră s-au întărit de-a lungul anilor.

Astăzi, vă invităm să explorați portofoliul nostru larg de #lubrifianți specializați, o gamă care se întinde mult dincolo de originile noastre. Acești lubrifianți sunt proiectați pentru excelență, asigurând funcționarea fără probleme a diferitelor industrii, inclusiv cea auto.

Cu toate că experiența "magică" a domnului Sonntag este o poveste minunată, trebuie să subliniem că nu recomandăm încercarea de a o replica. Călătoria noastră #MOLYKOTE75 este o dovadă a decadelor de cercetare și dezvoltare, și există modalități mai sigure de a experimenta lubrifianții noștri de înaltă calitate.

Descoperiți lumea MOLYKOTE® și explorați soluțiile noastre excepționale de lubrifiere aici. Alăturați-vă nouă pe măsură ce continuăm să definim limitele inovației în lubrifiere, tribologie și inginerie auto. Pentru că atunci când vine vorba de lubrifiere, avem atingerea magică.

Doriți să aflați mai multe despre produsele noastre oferite în industria auto? Contactați serviciul nostru tehnic la +40 21 321 38 90 sau completați formularul nostru de contact. Puteți, de asemenea, descărca ghidul nostru de selecție NV-H pentru mai multe informații.