MOLYKOTE™

Lista de produse dupa marca MOLYKOTE™

În ultimii șaizeci de ani, marca de lubrifianți industriali Molykote ® s-a dezvoltart in mod constant. De la  aditivi cu bisulfura de molibden (MoS2) pana la cele mai sofisticate  game de produse de lubrifianți și lichide industriale de pe piață. DuPont combina cele mai noi tehnologii impreuna cu uleiuri minerale extrem de pure si uleiuri sintetice.

Bazata pe inovația constantă în cadrul grupului DuPont (fost Dow-Corning), gama de produse Molykote® face parte din produsele cu o tehnologie avansata,  oferind astfel utilizatorilor săi o viabilitate reală de viitor.

Prin urmare, Molykote® oferă o gamă largă de uleiuri, unsori, paste, acoperiri anti-frictiune, lubrifiere uscata, lubrifianți solizi și dispersii, atingând un nivel de cel mai inalt nivel de performanță. Produsele Molykote® sunt potrivite la echipamentelor originale (OEM) , cât și pentru fiabilitatea întreținerii industriale.

Prezent în majoritatea domeniilor industriale, brandul Molykote ® este disponibil la nivel mondial, ceea ce facilitează operațiunile de întreținere pentru exporturile dvs.