MOLYKOTE™
MK6290

Descarcari:

Library:

Aplications:

Pentru combinații metal / metal care sunt supuse la temperaturi ridicate și contacte de frecare. Elemente de fixare filetate, ansambluri cu viteze mici supuse la temperaturi ridicate și efecte corozive și care necesită, de asemenea, un coeficient de frecare scăzut și constant. Ca ungent de contact pentru materiale conductoare electrice. Pentru șuruburile la turbine cu gaz și abur, șuruburile de turbocompresoare ale motoarelor diesel, conexiuni cu flanșe în instalațiile chimice și petrochimice.

Features:

Ulei mineral / Agenți de îngroșare / Lubrifianți solizi (cupru, pulbere de metal (fără plumb) / Sarcină: 4800 N / interval de temperatură de lucru: -30 °C până la + 1100 °C (-22 ° F până la + 2012 ° F).

Property:

Se poate realiza o pastă cu umplutură mare de cupru pentru elemente de fixare cu filet, gamă largă de temperatură, capacitate mare de încărcare, coeficient de frecare declarat -> forțe de pretensionare definite pentru îmbinările cu șuruburi. Permite demontare nedistructivă, o bună protecție la coroziune, o bună conductibilitate electrică.