DEVCON
DV10241

Descarcari:

Library:

Aplications:

Reparații de urgență fiabile și lucrări de întreținere rapidă. Repară fisurile și rupturile echipamentelor, utilajelor sau pieselor turnate. Reface și reconstruiește găuri de suflare sau gropi în piese turnate. Reconstruiește echipamentele uzate. Reconstruiește corpurile de pompă și supapă. Restabilește jurnalele și cursele lagărelor.

Features:

Chit epoxidic / Umplutură de oțel / Gri închis / Raport de amestec în greutate: 1,7: 1 / Durată de lucru la 21 °C (69,8 ° F) pentru o cutie de 500 g: 5 min / în funcție de grosimea funcțională în 1 oră / Interval de temperatură de lucru: -40°C până la +93

Property:

Chit epoxidic cu întărire rapidă, cu umpluturi de oțel, pentru reparații rapide. Repară, reumple și reconstruiește zonele în care sudarea ar fi nedorită sau imposibilă. Ușor de amestecat și aplicat. Se usucă la temperaturi de până la 4 °C (39,2 ° F). Aderă la oțel, fier, aluminiu, alamă, lemn și beton. Odată întărit , produsul poate fi găurit, bătut, șlefuit, prelucrat sau vopsit. Uneltele tradiționale de prelucrare a metalelor pot fi utilizate pentru prelucrarea compușilor epoxidici întăriți. Rezistență excelentă la petrol, benzină, apă și un număr mare de substanțe chimice. Echipamentele pot fi repuse în funcțiune în mai puțin de o oră.