SERENYS
PL35700

Descarcari:

Library:

Aplications:

Serenys® PRESS FOOD este utilizat pentru a unge rulmenții de mare capacitate sau rolele duble/, în special la mașinile de peletat folosite pentru peleți vegetali. Role de compresie pe cele mai importante mașini de peletat. Rulmenți simpli de capacitate expuși la șocuri și vibrații repetate. Balamale, lanțuri, lamele, came în medii umede sau cufundate. Angrenaje deschise sau angrenaje în cazuri nerezistente la apă în apropierea liniilor de îmbuteliere, ambalare și împachetare.

Features:

Interval de temperatură: -20 °C până la + 150 °C (-4 ° F până la + 302 ° F) / Sarcină: 4000 N / DN: 500.000 / Mineral / Complex cu calciu / Unsori solide / Alb / NLGI 1 / NSF H1.

Property:

Serenys® PRESS FOOD este o unsoare de înaltă performanță de uz alimentar, special concepută pentru mașinile de peletat. Protecție excelentă împotriva oxidării, coroziunii și uzurii. Oferă aderență excelentă și rezistență la jocuri. Complet insolubilă în apă și abur și adecvată pentru sisteme centralizate de ungere. Rezistă la presiuni extreme, sarcini și șocuri.