SERENYS
SA36600

Contact

Descarcari:

Library:

Aplications:

Serenys®SUP-FG este utilizat pentru ungerea componentelor utilizate în procesele din industria alimentară și a băuturilor și în orice mediu curat: armături, supape, garnituri, lamele, rulmenți și angrenaje utilizate în abatoare, măcelării, instalații de prelucrare a cărnii, instalații de conserve, uzine de îmbuteliere, fabrici de biscuiți, brutării, fabrici de ciocolată, fabrici de patiserie daneze, fabrici de produse alimentare și industrii farmaceutice și paramedicale. Piese de utilaje în atmosfere umede și pentru ungere îndelungată.

Features:

Interval de temperatură: -30 °C până la + 180 °C (-22 ° F până la + 356 ° F) / Sarcină: 4000 N / DN: 500.000 / semisintetic / sulfonat de calciu / bej deschis / NLGI 2 / NSF H1.

Property:

Serenys® SUP-FG este o unsoare de înaltă performanță, inodoră și lipsită de gust, de uz alimentar, albă, adecvată pentru ungerea componentelor supuse sarcinilor mari și vitezei mari și care poate fi folosită într-un interval larg de temperatură. Insolubil în apă caldă și rece, permițând utilizarea sa pe echipamente expuse intemperiilor sau folosirea în condiții umede sau noroioase. Oferă protecție excelentă la coroziune și stabilitate ridicată la îmbătrânire. Ajută la reducerea frecării și uzurii. Potrivită pentru utilizare cu majoritatea garniturilor EPDM.