SERENYS
SA34100

Descarcari:

Library:

Aplications:

Serenys® VR 220 FOOD este folosit la ungerea supapelor și a garniturilor de toate tipurile (supape de control, robinete cu bilă, apometre, supape de presiune, ajutor de montaj pentru garnituri radiale, inelare, manșete de rotație etc.). Îmbunătățește etanșările pe sisteme sub presiune sau vid supuse unor medii dure (atmosfere marine, scurgeri intense, spălături cu apă sau aburi etc.). Este potrivit în special pentru industria alimentară, farmaceutică, a vinului, mecanică și nautică. Nu este potrivit pentru aplicații care implică oxigen sub presiune.

Features:

Interval de temperatură: -50 °C până la + 220 °C (-58 ° F până la + 428 ° F) / silicon / anorganic / translucid / NSF H1.

Property:

Serenys® VR 220 FOOD este un compus siliconic de uz alimentar: Nu se topește, aderență ridicată. Translucid, inodor și perfect insolubil în apă caldă și aburi. Rămâne stabil în mediile chimice Dil®uted (acizi, baze, uleiuri minerale sau vegetale, alcooli slabi, apă sărată etc.). Compatibil cu majoritatea materialelor plastice și elastomerilor, sunt exceptate garniturile din silicon. Rezistență excelentă la căldură, vid ridicat și oxidare. Rezistență dielectrică mare (16 KV / mm).