MOLYKOTE™
MK6710Z

Descarcari:

Library:

Aplications:

Acoperire antifrecare pentru combinații metal / metal cu mișcări medii rapide și sarcini mari. Ungerea permanentă a ghidajelor de glisare foarte solicitate, cu viteze de alunecare reduse, mișcări oscilante sau funcționare intermitentă. Îmbunătățește procesul de rulare, ungere în vid ridicat și la temperaturi extreme. Folosit cu succes pentru șuruburile cu cap cilindru, ghidajele de toaster, mecanismele de reglare a oglinzilor auto, comutatoarele de înaltă tensiune. Roți dințate extrem de solicitate Lubrifiant de urgență pentru părțile din capul rotorului al instalațiilor de energie eoliană și pentru extrudarea la rece a oțelului.

Features:

Fortificat MoS2 / liant anorganic / Solvent / Gri / capacitate de încărcare Falex: 15.000 N / Timp de uscare 5 min la + 20 °C (+ 68 ° F) / Interval de temperatură: -180 °C până la + 450 °C (-292 ° F până la + 842 ° F).

Property:

Lubrifiant uscat cu întărire la aer, fortificat cu MoS2. Întărire rapidă la temperatura camerei, evitarea alunecării, rezistență ridicată la îmbătrânire.