MOLYKOTE™
MK6820

Descarcari:

Library:

Aplications:

Acoperire antifrecare pentru combinații metal / metal care implică mișcări rapide și sarcini grele. Autovehicule: știfturi, arcuri, suprafețe de rulment în frâne, balamale și legături pentru caroserie / elemente de fixare mecanice: piese în mișcare în încuietori, întrerupătoare și controale de ventilație și servomecanisme / legături sub capotă expuse la praf, umiditate, combustibili, uleiuri și alți contaminanți / știfturi, cuzineți, came, conexiuni filetate și elemente de fixare.

Features:

Fortificat cu MoS2 / rășină epoxidică / liant organic / solvent organic / Gri / Timp de uscare 30 min la + 200 °C (+ 392 ° F) / Rezistență la coroziune: > 300 ore / capacitate de încărcare Falex: 16.000 N / Interval de temperatură: -200 °C la + 430 °C (-

Property:

Înveliș anti-frecare, lubrifiant pentru întărire termică, fortificat cu MoS2, lubrifiere excelentă și protecție la coroziune. Capacitate mare de încărcare și coeficient scăzut de frecare. Rezistență bună la solvenți, uleiuri și combustibili. Aderență excelentă la metale.