Adezivi UV

Adezivi UV

Adezivii UV Permabond sunt adezivi acrilici cu o singură componentă, fără solvent, care se întăresc  la lumina, capabili să se intareasca  „la cerere” și potriviți pentru o gamă largă de aplicații.

Atunci când sunt expuse la lumina UV, aceste produse se întăresc foarte repede (secunde). Pot sa lipeasca o mare varietate de substraturi precum: metale, sticlă , cat și majoritatea materialelor plastice, formând o legătură la un moment dat flexibilă cat și solidă, capabilă să reziste la șocuri. și vibrații.

Adezivii UV Permabond au o rezistență mecanică excelentă și o transparență excepțională, ceea ce le face produse utilizate, de exemplu, în industria sticlei, a decorațiunilor și a mobilierului.

Sigerom și Permabond oferă o gamă largă de adezivi UV, cu vâscozități diferite și timpi de intarire, permițând lipirea instantanee pentru orice tip de aplicație: produse de uz general, adezivi UV speciali pentru plastic și chiar adezivi UV cu dublă uscare.

Pentru a consulta gama noastră de adezivi UV și echipamentul nostru de polimerizare (lampă UV), consultați ghidul nostru de selecție pentru adezivi UV (descărcabili si din tabelul de mai jos)