Lubrifianți de contact

Lubrifianți de contact

Lubrifianții de contact Electrolube sunt special concepuți pentru a reduce supraîncălzirea, arcuirea, ridicarea, uzura mecanică și pentru a îmbunătăți funcționarea întrerupătoarelor și a conectorilor.

Există două tipuri de lubrifianți de contact:

Unsoari de contact, care sunt deosebit de potrivite pentru ungerea contactelor verticale, ungerea contactelor culisante, ungerea comutatorului, lubrifierea contactelor în medii corozive, lubrifierea conectorilor push / pull, ungere a potențiometrelor, ungere a contactelor placate cu aur, ungere a mai multor -conectoare cu vârf, lubrifiere a contactoarelor rotative / a conectoarelor glisante, ungere a conectoarelor înclinate, ungere a întrerupătoarelor cu curent ridicat, ungere întrerupătoare / întrerupătoare și contacte cu curent scăzut, senzori de ungere sau în contextul aplicațiilor care operează la temperaturi scăzute.

Uleiurile de contact sunt utilizate pentru ungerea conectorilor de împingere / tragere, pentru a lubrifia contactorii la presiune de contact scăzută, impregnarea carbonului / periilor motoarelor electrice, ungerea micro-comutatoarelor, ungerea întrerupătoarelor cu curent înalt, ungerea întrerupătoarelor / comutatoarelor și contacte cu curent scăzut, sau pentru ungerea senzorilor.

La alegerea unui lubrifiant de contact trebuie luate în considerare mai multe criterii, cum ar fi:

·        Voltaj

·        Intensitate

·        Materiale prezente (tip de materiale plastice, natura contactelor metalice etc.)

·        Intervalul de temperatură de funcționare

·        Conditii de mediu

·        Numărul de cicluri

Uleiurile și grăsimile de contact Electrolube au caracteristici specifice pentru a răspunde diferitelor constrângeri ale fiecărei aplicații. Lubrifianții de contact Electrolube vă oferă o soluție de compatibilitate cu toate componentele unui comutator, conector, întrerupător, contactor.